søndag 20. januar 2013

L'hiver

Hei!

Alt er bra med meg her i Frankrike, selv om jeg skulle ønske tiden gikk litt fortere. Jeg venter bare på de siste dagene av februar, men det tar så LANG TID!! Hvis jeg tenker tilbake på noe jeg gjorde for omtrent 3 mnd siden, kunne det ha vært igår, samtidig som at hver enkelt dag går sakte. Det er utrolig vanskelig å forklare, og dere som ikke har vært/er på utveksling vil probably ikke skjønne hva jeg mener. Nå er det ca en måned siden jeg fikk juleferie, og når jeg tenker på det er det helt sånn, WOW det kunne ha vært i går. Men samtidig går hver enkelt dag (eller uke, jeg er ikke helt sikker) så sykt sakte, og bare, ja... Nå skal jeg slutte å snakke om det, sikkert ingen som skjønner bæret av hva jeg prøver å si, haha.

Siden siste har det faktisk ikke skjedd stort, jeg har jobbet mye med en historieoppgave som jeg og Ebba har fått tildelt, vi skal snakke i EN TIME om Norge og Sverige under verdenskrigene. Vi skulle egentlig presentere det nå på fredag, jeg skal komme tilbake til det senere, hvorfor det ikke ble noe av det. Ellers hadde jeg "bac blanc" i fransk på torsdag, som er typ tentamen, bare at den varer bare i fire timer. Vi fikk tildelt fire tekster, og første oppgave (som var den eneste jeg gjorde) var å argumentere for eller i mot at de fire tekstene var argumenterende eller ikke. Tekstene handlet om mannens rolle fra og med 1700 tallet til og med idag, så ja.. Har ikke så mye mer og si annet enn at det var vanskelig nok, og jeg er sjeleglad for at karakterene her ikke teller noe som helst. I tillegg hadde jeg en matteprøve på onsdag, så har vært ganske mye skolearbeid denne uken!

Men over til fredag. Haha, jeg må faktisk bare le. På torsdag, på slutten av skoledagen så fikk elevene vite at skolebussene ikke kom til å gå på fredag, fordi det var meldt is på veiene og muligens snø. Det var greit det, men jeg tenkte litt sånn, haha, er det mulig, det kommer sikkert ikke til å skje. Men da jeg våknet om morgenen, var det snø (!!!), og bussene gikk ikke. Var virkelig ikke noe problem for meg, langhelg og vi fikk utsatt historien, weee! Så fredagen ble tilbringt hjemme i huset, og jeg og vmor fikk gått oss en tur i snøen. Det var INGEN som turte å kjøre bil, noe som i og for seg er forståelig, det eksisterer ikke vinterdekk her. Men for meg var denne dagen ganske komisk, tenk hvis det hadde vært sånn i Norge, det hadde vært noe det!

I går, så var jeg og Ebba sammen med vennegjengen hennes i St. Nazaire. Var veldig koselig! Det er det populære salget her nå, så alt er superbillig, og folk tar helt av. Morsomt å se! Jeg fant meg ikke noe spesielt, men det var ei, som kjøpte så sykt mye, tror hun kom hjem med ti handleposer eller noe sånt jeg, haha.. Jeg og Ebba har også konkludert med at ingen bryr seg om mote her, men de hår i akkurat det de selv synes er fint, og bryr seg ikke om hva vennene eller noen andre synes. Der er det ganske mange som har noe å lære av i Norge! Men igjen da, så resulterer det i at så og si ingen har fine klær her (hvis man sammenligner med hva folk går med i Norge og hva moten er hjemme), men det har ingenting å si. Vi bør i hvert fall lære av det å ikke bry seg om hva andre tenker, og enkelt og greit gjøre og gå med akkurat det man selv synes er fint. Det har jeg gjort i mens jeg har vært her, og man føler seg jo så mye bedre når man faktisk trives i det man går med! Ok nå skal jeg slutte og snakke om det her med, skal ikke bli helt rosablogger heller. Det neste blir vel dagens outfit, tycks?

Og shit, noe jeg glemte å si!! På onsdag så var jeg i Nantes (tok toget alene og hele pakka, flink!!), for å møte Andreas og Finn fra Australia, som uheldigvis drar hjem denne uken.. Sarah fra Finland og Emily kom også, så var veldig hyggelig! Det er så rart, jeg har kjent australienerne i noen måneder bare, men det føles ut som vi har kjent hverandre så mye lengre. De er virkelig hyggelige, og jeg håper vi kommer til å møtes igjen en gang senere!

Er så sykt irriterende at det ikke går an å legge med bildetekst fra mobilen, men det dere ser er:

- Årets første is forrige søndag i Pornic
- Sarah, Finn og Andreas (som ikke ser sånn ut i det hele tatt, haha)
- Meg, Sarah, Finn og Andreas
- SNØØØØØØ
- Bilder fra kokeboken jeg fikk fra Gregory og Caroline til jul, se hvor mye godt!! Gleder meg til å prøve å lage noe av det
- Sånn som det ser ut ute nå, ikke mye snø igjen desverre
- Fant smågodt i går i St. Nazaire, lykke!!
- Og haha, et bilde Ebba la ut på instagram idag, tatt for lenge siden i Nantes. Så forferdelig, og der ser dere hvor monster vi er i forhold til franskmennene..

Stor klem fra meg <3 data-blogger-escaped-br="br">
































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk!